Česko Slovensko má Talent prichádza tento rok s úplne novým porotcovským zložením

Šou Česko Slovensko má Talent bude na JOJke a Prime aj tento rok. Divákom sa však predstaví úplne nová porota. Na scénu prichádzajú Leoš Mareš, Mária Čírová a Eva Burešová. Leoš Mareš sa stane súčasťou stálej poroty, Mária Čírová a Eva Burešová sa budú zase striedať s osvedčenými hviezdami poroty, Dianou Mórovou a Martou Jandovou.
[ad]

Som nadšená, že môžem byť súčasťou tohto projektu. Vždy som verila v silu talentu a v to, že každý človek má v sebe niečo výnimočné. Teším sa, že budem môcť byť pri tom, keď budú súťažiaci prezentovať svoje schopnosti a sny. Pre mňa je dôležité hlavne podporiť a inšpirovať všetkých, ktorí sa odvážia vystúpiť na pódium. Verím, že táto skúsenosť bude obohacujúca pre nás všetkých,” prezradila Mária Čírová. Po trinástich rokoch sa do šou vracia aj Eva Burešová. V minulosti sa charizmatická speváčka a herečka zúčastnila šou ako súťažiaca. So svojim dychberúcim spevom sa dostala až do finále. Talent bol pre ňu skvelým odrazovým mostíkom do sveta šoubiznisu. Teraz je pripravená svoje skúsenosti odovzdať ďalej.

Na hosťovanie v porote šou Česko Slovensko má Talent sa veľmi teším. Vraciam sa vlastne tam, kde to všetko začalo. Za dobu, odkedy som bola v šou po prvýkrát, som nabrala veľa skúseností, a preto dúfam, že dám do šou, to čo mám,” uviedla Eva Burešová.

„Po jedenástich rokoch sa vraciam do mojej obľúbenej šou – najväčšej talentovej šou na svete, ktorá mi kedysi prvýkrát v mojom živote ponúkla miesto v porote. Veľmi sa na návrat teším a ešte viac sa teším na svojich kolegov z poroty. Zatiaľ som mal tú česť iba s Jarom Slávikom. Za tých jedenásť rokov sa stalo veľa vecí a dúfam, že mne moje skúsenosti zo šoubiznisu pomôžu za porotcovským stolom a nesklamem divákov Česko Slovensko má Talent,” povedal o účinkovaní v šou známy moderátor.

Nakrúcanie šou Česko Slovensko má Talent sa už začalo. Moderátormu budú opäť Jasmina Alagič a David Gránský.