Markíza prichádza s novou reportážnou sériou Zlaté talenty so Zlaticou

Populárna moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová sa naplno vracia na obrazovky televízie Markíza s vlastným autorským projektom, ktorý sa už čoskoro stane stabilnou súčasťou sobotných vydaní hlavnej spravodajskej relácie Televízne noviny. Pôjde o pravidelnú reportážnu sériu s názvom „Zlaté talenty so Zlaticou“, v rámci ktorej bude skúsená novinárka cestovať po celom Slovensku a netradičným spôsobom predstavovať divákom a diváčkam talentovaných ľudí, ktorí si zaslúžia mediálnu pozornosť.

„Zobrala som kameru, mikrofón do ruky a hľadám inú tvár Slovenska. Budem netradičnou formou vyhľadávať mladé, šikovné, častokrát až svetové talenty, ktoré sú napriek skvelým úspechom spoločensky neviditeľné. Chcem tak prispieť k tomu, aby sa upriamila pozornosť na talenty, ktoré svojimi schopnosťami inšpirujú a motivujú nielen svoju generáciu, ale celú spoločnosť. Vidím príležitosť práve v tomto kritickom období prirodzene vyvolať hrdosť a nie nenávisť,“ vysvetľuje svoj autorský zámer Zlatica Švajdová Puškárová.

„Veľmi nás teší, že sa Zlatica vracia na obrazovky TV Markíza a že bude môcť v Televíznych novinách opäť preukázať svoj nesporný novinársky talent. Keďže sa chce plne venovať svojmu autorskému seriálu, nateraz sa s ňou diváci a diváčky nebudú stretávať v pozícii moderátorky hlavnej spravodajskej relácie. Naďalej s ňou však počítame aj pri moderovaní mimoriadnych relácií pri príležitosti významných slovenských i svetových udalostí,“ hovorí Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Zlatica Švajdová Puškárová sa na obrazovky TV Markíza vrátila po štvormesačnej prestávke v piatok 14. júna prostredníctvom exkluzívneho rozlúčkového rozhovoru s odchádzajúcou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Už čoskoro sa s ňou však diváci a diváčky budú môcť stretávať každú sobotu v Televíznych novinách v jej novom autorskom seriáli. „Sama som zvedavá, kam ma táto cesta privedie, už teraz však viem povedať, že ma veľmi baví,“ uzavrela Zlatica Švajdová Puškárová.