Možné je všetko sa vracia na obrazovky televízie Markíza

Zábavná šou Možné je všetko! sa vracia na obrazovky televízie Markíza s desiatimi novými časťami. Divákom sa v nich opäť predstavia populárne osobnosti v situáciách, v akých ich ešte nikdy nevideli. Pod moderátorským vedením Dana Dangla ich čakajú súťažné disciplíny, pri ktorých budú musieť preukázať umenie improvizácie a často budú nútení vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a prekonať samých seba. Bláznivé úlohy, napínavé hry a neľahké výzvy sú prísľubom neopakovateľnej atmosféry a skvelej zábavy. Druhá séria Možné je všetko! odštartuje na TV Markíza už v sobotu 7. septembra 2024 o 20:30 hod. a v exkluzívnom predstihu ju budú môcť sledovať predplatitelia Voyo.

„Veľmi nás teší úspech prvej série šou Možné je všetko! Tento formát si našiel množstvo fanúšikov nielen na televíznych obrazovkách, ale mimoriadne dobre sa mu darilo aj na sociálnych sieťach. Veríme, že druhá séria bude ešte vtipnejšia a opäť si podmaní našich divákov. Tí sa môžu tešiť nielen na nové hry, ale aj na atraktívne obsadenie,“ povedal Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.
Na divákov čakajú nielen nové originálne hry, ale aj ešte pestrejšia zostava známych osobností. Zabávať ich budú napríklad aj víťaz tanečnej šou Let’s Dance, herec Jakub Jablonský, hviezda seriálu Dunaj, k vašim službám, herečka Petra Polnišová a herci, ktorí obsadili v Let’s Dance striebornú a bronzovú priečku, Juraj Loj a Anna Jakab Rakovská. Nebudú však chýbať ani známe tváre z prvej série ako Tomáš Maštalír, Adela Vinczeová, Jana Kovalčiková, Juraj Kemka, či Michal Kubovčík. V šou bude priebežne hosťovať aj množstvo ďalších obľúbených moderátorov, hercov a zabávačov.

„Som rád, že šou Možné je všetko! sa minulý rok etablovala na televíznych obrazovkách s veľkým úspechom. Je to program, ktorý prináša do obývačiek radosť a čistokrvnú zábavu. Verím, že aj tento rok divákov rozosmejeme a pobavíme, a to aj vďaka skvelým novým účinkujúcim, ktorí prijali pozvanie do šou,“ zhodnotil Pepe Majeský, kreatívny producent a režisér šou Možné je všetko!

Salvy smiechu v slovenských obývačkách bude opäť rozpútavať bezpočetné množstvo improvizačných hier. Obzvlášť zarezonovala „Šikmá plocha“, v ktorej celebrity predvádzajú vtipné scénky, ktoré sa odohrávajú vo vnútri miestnosti postavenej pod 22,5° uhlom. O rôzne bizarné, prekvapivé a zábavné momenty tak rozhodne nie je núdza. Divácky obľúbená je aj hra „Hore nohami“, v ktorej vybraní dvaja účinkujúci hrajú scénku na vybranú tému, pričom sú zavesení dolu hlavou. Ďalšou populárnou stálicou je „Potme“, kde herci hrajú improvizovanú scénku v miestnosti, kde je úplná tma. To, čo sa deje vo vnútri však divák vidí vďaka kamere s nočným videním.

Možné je všetko je slovenskou adaptáciou pôvodne francúzskeho formátu, ktorý pod názvom Anything Goes distribuuje spoločnosť Banijay Rights. Lokálne verzie šou už vznikli vo viac než 30 krajinách po celom svete, túto jeseň bude premiérovo uvedená aj v susednej Českej republike. TV Markíza šou vyrába v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Noemo, ktorá stojí napríklad aj za úspešným zábavným formátom 2 na 1.

Výroba tohto programu prebieha v súlade s postupmi udržateľnej produkcie, teda s maximálnym ohľadom na životné prostredie.