Augustové premiéry na FilmBoxe

Leto sa možno pomaly chýli ku koncu, ale zábava na FilmBoxe nie. Druhá polovica augusta je pred nami a je nabitá samými filmovými lahôdkami. Či už divákov zaujmú dramatické príbehy založené na skutočných udalostiach alebo hlboké ľudské príbehy plné nečakaných priateľstiev, augustové premiéry prinášajú široký výber pre každého.

FilmBox na sklonku prázdnin premiérovo uvedie niekoľko výnimočných filmov, ktoré stojí za to vidieť. Na svoje si prídu milovníci napätia a dramatických zvratov, ale nebude chýbať ani dávka humoru a lásky.

Somálski piráti
Film prináša skutočný príbeh začínajúceho novinára Jaya Bahadura, ktorý sa v roku 2008 odvážne vydáva medzi somálskych pirátov, aby odhalil pravdu o ich živote. Napriek tomu, že mu chýbajú skúsenosti a prostriedky, inšpirovaný svojim novinárskym idolom sa Jay rozhodne preniknúť do nebezpečného sveta pirátov v krajine zničenej občianskou vojnou. S pomocou miestnych obyvateľov a tlmočníka Abdího nadväzuje kontakty s pirátmi a poskytuje prvý detailný pohľad na ich životy a motivácie. Film Somálski piráti uvedie FilmBox 24. augusta o 20:00. V hlavnej úlohe je obsadený Evan Peters, ktorého dopĺňa oscarový herec Al Pacino.

S tvárou anjela
Napínavý psychologický thriller inšpirovaný skutočným prípadom Amandy Knox sa objaví na FilmBox Stars 25. augusta o 20:00. Film sleduje príbeh novinárov a filmárov, ktorí sa pokúšajú odhaliť pravdu o kontroverznom súdnom procese študentky obvinenej z vraždy svojej spolubývajúcej. Hlavná postava, filmár Thomas, sa pri nakrúcaní dokumentu o hrôzostrašnej vražde dostáva hlboko do spletitého sveta médií. Posadnutosť prípadom a hľadaním spravodlivosti ho potom privedie až na pokraj zrútenia. V hlavných úlohách žiaria Daniel Brühl, Kate Beckinsale a Cara Delevingne.

Nečakaná rodina
Komédia, ktorú môžete sledovať na FilmBox Premium 25. augusta o 20:00, rozpráva príbeh Boba a Amy, ktorí sa ocitli na životnej križovatke. Amy chce adoptovať dieťa, zatiaľ čo Bob s týmto rozhodnutím váha. Do ich života navyše zasiahne rekonštrukcia domu, starostlivosť o zvieratá, príchod nového údržbára a tiež tehotná priateľka jeho syna. V priebehu filmu sa pár pokúša nájsť spôsob, ako vyriešiť svoje problémy a nájsť opäť spoločnú cestu vpred. Ideálna oddychovka pre všetkých milovníkov romantických komédií.

Akty Pentagon: Skrytá vojna
Dramatický príbeh boja za pravdu, ktorý môžete vidieť 31. augusta o 20:00 na FilmBox Stars. Film režiséra Stevena Spielberga sleduje neúnavnú snahu novinárov denníka The Washington Post odhaliť tajné vládne dokumenty známe ako Pentagon Papers. V hlavných úlohách vystupujú oscaroví herci Meryl Streep a Tom Hanks ako odvážna vydavateľka Katherine Grahamová a redaktor Ben Bradlee. Film ponúka nielen silný príbeh zo sveta investigatívnej žurnalistiky, ale aj úplne nezabudnuteľné herecké výkony.