Tretia séria seriálu Medveď od FX je vonku

Spoločnosť Disney+ zverejnila prvý oficiálny trailer na kritikmi oceňovaný a cenami Emmy® ovenčený komediálny seriál Medveď od FX. Tretia séria seriálového hitu bude mať premiéru na Slovensku v stredu 17. júla exkluzívne na Disney+. Všetkých desať častí bude k dispozícii v čase premiéry.

Tretia séria seriálu Medveď od FX sleduje Carmena „Carmyho“ Berzatta (Jeremy Allen White), Sydney Adamuovú (Ayo Edebiriová) a Richarda „Richieho“ Jerimovicha (Ebon Moss-Bachrach), ktorí robia všetko pre to, aby svoje bistro, ktoré sa zmenilo na fine dining reštauráciu, povýšili na najvyššiu úroveň a zároveň sa udržali na trhu. V reštauračnom biznise je to každý deň prehraný boj. Carmy na seba tlačí viac ako kedykoľvek predtým a vyžaduje dokonalosť aj od svojho personálu, ktorý robí všetko pre to, aby sa mu vyrovnal.

Ich snaha o kulinársku dokonalosť posunie tím na novú úroveň a posilní väzby, ktoré držia reštauráciu pohromade. S rastúcou veľkosťou tímu sa každý člen snaží dosiahnuť vyššiu úroveň v rámci svojich úloh. V reštauračnom biznise nikdy nestojíte na pevnej zemi a s touto neustále sa meniacou víziou prichádzajú nové výzvy a príležitosti. Naši šéfkuchári sa naučili, že každá sekunda sa počíta, ale až v tejto sérii zistíme, či majú na to, aby to zvládli do ďalšieho dňa.

V seriáli s polhodinovou minutážou účinkujú aj Abby Elliottová, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayasová a Matty Matheson, ku ktorým sa pridávajú Oliver Platt a Molly Gordonová v opakujúcich sa úlohách.

Seriál Medveď od FX, ktorý bol dva roky po sebe vyhlásený za televízny program roka AFI, získal významné ocenenia za svoju kritikmi oceňovanú prvú a druhú sériu, vrátane nominácií a/alebo víťazstiev na cenu Emmy®, Zlatý glóbus, Screen Actors Guild Awards, Peabody Awards, Critics Choice Awards, Writers Guild Awards, Directors Guild Awards, Producer Guild Awards, NAACP Image Awards, Independent Spirit Awards, MPSE Golden Reel Awards, CAS Awards, ACE Eddie Awards, TCA Awards a ďalších.

Seriál Medveď od FX vytvoril Christopher Storer, ktorý pôsobí ako výkonný producent spolu s Joannou Calovu, Joshom Seniorom, Cooperom Wehdeom, Tysonom Bidnerom, Mattym Mathesonom a Hiro Muraiom. Courtney Storerová pôsobí ako spoluvýkonná a kulinárska producentka. Seriál produkuje spoločnosť FX Productions.