Trilerový seriál Bargain na SkyShowtime

SkyShowtime dnes potvrdila, že juhokórejský dystopický trilerový seriál Bargain bude dostupný exkluzívne na platforme od 4. júla. V deň uvedenia budú k dispozícii prvé tri epizódy, nové epizódy následne každý týždeň.

V seriáli Bargain sú muži pod zámienkou sexuálnych zážitkov vylákaní do vzdialeného hotela, kde sa ale stávajú súčasťou obchodu s orgánmi, ktoré na aukcii vyhráva dražiteľ s najvyššou ponukou. Po katastrofálnom zemetrasení sú obete, priekupníci a kupci uväznení v rozpadávajúcej sa budove. Odrezaní od vonkajšieho sveta musia bojovať, aby za každú cenu prežili následky. V Bargain účinkujú Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) a Chang Ryul (My Name). Bargain je adaptáciou rovnomenného oceňovaného krátkeho filmu režiséra Lee Chung-hyuna, ktorý bol uvedený v roku 2015. Režisér a scenárista Jeon Woo-sung, ktorý sa podieľal na produkcii pôvodného krátkeho filmu, sa ujal príbehu a rozpracoval ho do šesťdielneho seriálu.

Spoluautormi scenára seriálu sú Choi Byeong-yun a Kwak Jae-min a výkonnými producentmi sú showrunner a tvorca Byun Seungmin a Bang Jin Ho. Seriál Bargain vytvorili štúdiá Paramount+ a TVING v rámci partnerstva medzi Paramount a CJ ENM, kórejským lídrom v oblasti zábavného priemyslu.
Bargain získal Cenu kritiky na festivale Seriencamp (2023) v Kolíne nad Rýnom a cenu za najlepší scenár na festivale Canneseries (2023). Okrem nominácie na Cenu kritikov za najlepší cudzojazyčný seriál bol Bargain zaradený aj do oficiálneho výberu Medzinárodného filmového festivalu v Toronte v roku 2023.
Seriál distribuuje spoločnosť Paramount Global Content Distribution.